luni, 19 decembrie 2016

Maybach Exelero ESTE $ 8 milioane DOLAR masina pe care ar placea sa am !!!

                                                            http://www.nocarnofun.com/category/supercars/?utm_source=email&utm_medium=email&utm_campaign=email                                                         

Maybach Exelero este un unic de inalta performanta masina sport construita in 2004. 700 CP (522 kW) cu patru locuri , cu un twin turbo motor V12 este un design one - off construit de Maybach-Motorenbau GmbH , la cerere , pentru Fulda Anvelope, german divizia de Goodyear . Fulda folosește această mașină ca un vehicul de referință pentru a testa o nouă generație de anvelope late. Constructorul german de automobile de lux a creat modelul ca o interpretare modernă a legendarului său aerodinamic automobil sport din anii 1930. Există mai multe aluzii la predecesorul istoric, care sa bazat , de asemenea , pe un puternic automobil Maybach. În acest caz, Maybach SW 38 a fost , de asemenea , utilizat de către Fulda pentru testarea anvelopelor. Masina este renumita pentru a fi interpretat într - un episod de lunga durata show - german Cobra 11 , în care este utilizat în goana final al episodului "Freundschaft".

Pe primul loc se află celebrul coupe Maybach Exelero. Maşina are un motor de 700 de cai putere şi poate atinge viteza maximă de 351 km/h. În lume există doar un singur exemplar. Acesta a costat 8.000.000 $.
Pe locul al doilea în topul Business Insider se află Lamborghini cu modelul Veneno Roadster, cel mai scump cabriolet de pe mapamond. Produsă în doar trei exemplare, maşina atinge 355 de km/h. Preţul? 7,4 milioane de dolari.
Podiumul este completat de Lykan Hypersport, o maşină care a apărut în seria “Fast and Furios”. Produsă în Emiratele Arabe, maşina are tapiţerie cu fir de aur, diamante în jurul farurilor şi poate fi “împodobită” cu smaralde şi safire. Preţul? “Doar” 3,4 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu